Papinaho_Oy
  YRITYS
  PALVELUT
  HISTORIA
  OTA YHTEYTTÄ

 
 Suomen Vahvimmat
 

Päätoimialamme on puutavaran ja energiapuun kuljetukset (risut, kannot, purkujätteet). Tuotamme kuljetuspalveluita tällä hetkellä seitsemällä ajoneuvoyhdistelmällä. Asiakkainamme ovat metsäyhtiöt, metsänhoitoyhdistykset, energia-alan yritykset, yhteisöt, maatilat, yritykset sekä tietysti yksityiset henkilöt.

Teemme paljon myös erilaisia kuljetuksia energialaatikolla mm. rehupaalit, risut, kannot, halot ja puuutalojen purut. Meillä on luvat jätteen kuljetukseen, joten pystymme kuljettamaan laillisesti hävitettäväksi esim. puujätettä, kyllästettyjä pylväitä, ratapölkkyjä ja metalliromua. Lisäksi kuljettajiltamme on työturva-, tieturva- ja rataturvakortit, joten pystymme toimimaan monenlaisilla työmailla. Vuosien saatossa olemme purkaneet, kuljettaneet ja kasanneet lukuisia hirsirakennuksia. Pystymme myös käsittelemään ja kuljettamaan maa-aineksia sekä tarjoamaan rahtipalveluita (myös pikaiset kyydit) kevytkuorma-autolla.

Kalustomme on nykyaikaista ja monipuolista sekä kuljettajamme erittäin ammattitaitoisia ja motivoituneita, joten pystymme palvelemaan Teitä erittäin monipuolisesti ja luotettavasti.


 

 

 

 

 

 
Papinaho Oy, Vanha Keuruuntie 17, 42800 HAAPAMÄKI, Tel +358 50 3283 806